To Classico του Βελγιου.



Kαλημερα φιλες και φιλοι. Φιασκο οι χτεσινες επιλογες μας απο το Βελγικο πρωταθλημα, οπου και δεν μας βγηκε σχεδον τιποτα. Ετσι όμως είναι το στοιχημα. Χασαμε μια μαχη αλλα όχι τον πολεμο. Παμε γερα για να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε σημερα.



15:30 Κλαμπ Μπριζ - Αντερλεχτ
Η Κλαμπ Μπριζ ηττηθηκε την περασμενη αγωνιστικη με 2-0 εκτος εδρας απο την Στανταρ Λιεγης και εχασε ετσι την ευκαιρια να αναρριχηθει στην πρωτη θεση και να ισοβαθμισει με την πρωτοπορο Γανδη. Στο κυπελλο μεσοβδομαδα επικρατησε με 0-2 μεσα στην Βεστερλο και περασε ετσι στα ημιτελικα του θεσμου.

Στο αντιπαλο στρατοπεδο η Αντερλεχτ δεν μπορεσε να επικρατησει εντος εδρας επί της Οστανδης και εμεινε στο 1-1 μενοντας ετσι στο -6 από την κορυφη.

Τι παιζουμε εδω; 5 νικες και μολις 1 ηττα (αυτη της προηγουμενης αγωνιστικης) μετραει η Κλαμπ Μπριζ στις τελευταιες 6 αγωνιστικες οπου και φαινεται να βρισκει τον περσινο καλο της εαυτο. Απο την αλλη η Αντερλεχτ στις 6 τελευταιες αγωνιστικες μετραει 2 νικες - 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Σε καλο φεγγαρι πετυχαινουμε τους γηπεδουχους οι οποιοι αν επικρατησουν σημερα θα αυξησουν την διαφορα τους από την Αντερλεχτ στους 6 βαθμους. Νομιζω μπορουν να τα καταφερουν γι'αυτο και θα πονταρω στη νικη τους σε απόδοση 2.00

Συνοπτικα:
20/12/15 15:30 Κλαμπ Μπριζ - Αντερλεχτ 1@2.00 4/10 FT 1-4 -4

Kαλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες!
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου