2 επιλογές από την Jupiler Pro League (06/12/15)




Kαλημερα φιλες και φιλοι μου. Η 18η αγωνιστικη του πρωταθλήματος της Jupiler Pro League ριχνει αυλαια σημερα με 3 αναμετρησεις. Παμε να δουμε τι θα επιλεξουμε να παιξουμε.


15:30 Κλαμπ Μπριζ - Σαρλερουα
Η Κλαμπ Μπριζ προερχεται από τη νικη εκτος εδρας με 1-4 επί της Μαλίν ενω μεσοβδομαδα για τον θεσμο του Βελγικου κυπελλου επικρατησε με 1-0 επί της Λοκερεν και περασε στα προημιτελικα. Την Πεμπτη για τον θεσμο του Europa League αγωνιζεται εκτος εδρας με την Μιντλαντ και θελει η νικη για να περασει στον επομενο γυρο, με οποιοδηποτε αλλο αποτλεσμα αποκλειεται.

Στο αντιπαλο στρατοπεδο η Σαρλερουα προερχεται από την εντος εδρας ηττα με 1-2 από την Λοκερεν ενω στο μεσοβδομαδο ματς για το κυπελλο ηττηθηκε στα πεναλτι από την Γκενκ και αποκλειστηκε από τον επομενο γυρο.

Τι παιζουμε εδω; Η προιστορια λεει ότι στα 5 τελευταια Κλαμπ Μπριζ - Σαρλερουα, οι γηπεδουχοι μετρανε 5 σερι νικες. Η Κλαμπ Μπριζ με νικη σημερα πιανει στην πρωτη θεση την Γανδη και εκμεταλλευεται την ηττα της Οστανδης χτες αφηνοντας την 3 βαθμους πίσω ενω και η Αντερλεχτ εχει δυσκολο εργο σημερα παιζοντας μεσα στην Γκενκ οπου και μπορει να εχει απωλειες. Η αποδοση του ασσου ειναι χαμηλη αλλα θεωρειται δικαια. Ασσος λοιπον εδω σε αποδοση 1.47. 

21:00 Λοκερεν - Κορτράικ
Η Λοκερεν προερχεται από την εκτος εδρας νικη της επί της Σαρλερουα με 2-1 ενω για τον θεσμο του κυπελλου μεσοβδομαδα ηττηθηκε με 1-0 από την Κλαμπ Μπριζ και αποκλειστηκε.

Στην αντιπερα οχθη η Κορτράικ προερχεται απο την εντος εδρας νικη της με 3-1 πί της Μπεβερεν ενω για τον θεσμο του κυπελλου εκανε την εκπληξη και νικησε με 4-2 εντος εδρας την Αντερλεχτ αποκλείοντας την από την επομενη φαση του κυπελλου. 

Τι παιζουμε εδώ; Σε ανοδικη πορεια και οι 2 ομαδες. Η νικη ομως της Κορτράικ επι της Αντερλεχτ μεσοβδομαδα σιγουρα εχει δωσει αλλον αερα και αυτοπεποιθηση στην ομαδα. Εδω θα παω με το Draw No Bet διπλό των φιλοξενουμενων οι οποιοι δειχνουν φετος να είναι ενα κλικ καλυτεροι από την ομαδα της Λοκερεν.


Συνοπτικα:
06/12/15 15:30 Κλαμπ Μπριζ - Σαρλερουα 1@1.47 5/10 FT 2-1 +2.35
06/12/15 21:00 Λοκερεν - Κορτράικ 2 Draw No Bet @ 2,50 3/10 FT 3-1 -3

Kαλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες.
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου