Ένας πολύ σημαντικός κανόνας


Kαλησπερα φιλες και φίλοι. Ειπαμε τις προαλλες ότι με την ευκαιρια της διακοπης του Βελγικου πρωταθλήματος θα δοκιμασουμε την στρατηγικη με τα "Kαλυπτομενα Over". Μα ελα που δεν μπορεσα χτες και σήμερα να βρω καποια Over που να πληρουν τα κριτηρια που ειχαμε θεσει; 


Ειχαμε πει ότι τα Over που θα επιλεγουμε θα πρεπει να είναι περιπου στο 1,60 (ετσι ωστε το Under να είναι περιπου στο 2,30) και να εχουν και διαφορα ωρας ετσι ωστε να ξερουμε στην δυαδα που θα επιλεξουμε τι εγινε στο πρωτο ματς (για να ξερουμε αν θα παμε να καλυψουμε το δευτερο ματς ή όχι). Χτες μπορεσα και βρηκα το πρωτο Over απο την 2η κατηγορια της Σκωτίας και πιο συγκεκριμενα το Mπρεχιν - Έιρ (το οποιο και όντως εληξε Over 2,5 goals και πιο συγκεκριμενα 2-1) αλλα με τιποτα δεν εβρισκα ενα Over στο απογευματινοβραδινο πρόγραμμα. Και εδω εχω και συμπληρωνω τους κανονες αυτης της στρατηγικης αλλα και γενικότερα τους κανονες που θα πρεπει να ακολουθει ενας παιχτης του στοιχηματος, λεγοντας ότι : "δεν θα παιζουμε μονο για να παίζουμε, αλλα θα παίζουμε για να κερδίσουμε".

Το μονο ευκολο για μενα θα ήταν να βρω ενα οποιοδηποτε αλλο ματς από το χτεσινο προγραμμα και θεωρώντας σχεδον σιγουρο το Μπρεχιν - Έιρ, να το προτείνω. Από την στιγμη που θα εβγαινε το σκωτσέζικο, όλα θα ήταν σιγουρα αφου με αυτη την στρατηγικη αμα βγει το πρωτο ματς θα εχεις κερδος ότι και να γίνει. Οπότε και η μπανκα μου θα ανεβαινε αλλα και περισσοτερους αναγνωστες θα κερδιζα. Ναι αλλα δεν θα επαιζα σωστα! Γιατι θα επαιζα μονο για να παίξω και όχι για να κερδίσω. 

Μου είχε πει καποτε ενας "παλιος" στον χωρο του στοιχηματος "ότι τις περισσοτερες φορες είναι σημαντικοτερο ποια ματς θα επιλεξεις να ΜΗΝ παιξεις, παρα ποια θα επιλεξεις να παιξεις". Αυτα τα λόγια τα εχω κανει κανονα και τα θυμαμαι καθε φορα που πάω να παρασυρθώ. Το στοιχημα θέλει καρτέρι και υπομονή και όχι βεβιασμενες κινησεις. Μπορει η παρόρμηση και ο ενθουσιασμος καποιες φορες να σε οδηγησουν στο ταμειο, αλλα είναι μαθηματικα σίγουρο ότι σε βαθος χρόνου θα βγεις ζημειωμενος. 

Γι' άυτο όποτε δεν "βλεπεις" κατι, απλα μην παίζεις! Αυτο εκανα εγω χτες. Αυτο κανω και σήμερα. Βεβαια με βοηθησε σε αυτο και το πρόγραμμα, μιας και λειπουν τα αγαπημενα πρωταθλήματα του Over της Γερμανιας και της Ολλανδιας αλλα και πάλι δεν το ζόρισα για να βγαλω σημειο. 

Αυτα τα γενικα περι στοιχηματος. Στην στρατηγικη μας τωρα, επιβεβαιωθηκε πληρως η ιδεα της συγκεκριμενης στρατηγικης την προηγουμενη Κυριακη. Το πρωτο Over (Ολυμπιακος - Πλατανιας) βγηκε (2-1) και περιμεναμε το 2ο (Σοσιεδαδ - Μπαρτσελονα) για να πληρωθουμε. Το καλυψαμε κανονικα οπως οριζει η στρατηγικη, το ματς ξεκινησε με τις καλυτερες προοπτικες (1-0 η Σοσιεδαδ στο 3') αλλα το σκορ κολλησε στο 1-0 και τελικα το Over δεν βγηκε. Ναι αλλα... δεν χασαμε τα λεφτα μας μιας και με την καλυψη, όχι μονο πήραμε πίσω τα λεφτα του πονταρισματος αλλα βγαλαμε και ενα απειροελαχιστο κερδος. Αυτο ακριβως που οριζει και η κεντρικη ιδεα αυτης της στρατηγικης. Ακομα και όταν δεν επιβεβαιωνομαστε 100% στις προβλεψεις μας, τουλαχιστον να μην χανουμε τα χρηματα μας. 

Οποιοσδήποτε εχει καποια απορια ή ακομα και ιδεα για την βελτιωση της στρατηγικης ας στειλει καποιο μηνυμα για να το συζητησουμε, Θα είναι χαρα  μου να του απαντησω.
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου