Καλή αρχή!


Kαλημερα φίλες και φίλοι. Ξεκινάει σήμερα αυτο που όλοι με τόσο αγωνια περιμεναμε! Το παγκοσμιο κύπελλο της Βραζιλίας... H χαρά του ποδοσφαιρόφιλου καθώς για έναν ολοκληρο μηνα θα "μπουχτισουμε" μπαλα!


Οι πρωτες αναμνήσεις απο Μουντιαλ με γυρνανε πίσω στο μακρινο 1986 και το παγκοσμιο κύπελλο του Μεξικο οπου το επόμενο πρωϊνο μετα τον Τελικο έγινε η επανάληψη του ματς με 10 πιτσιρικαδες Ρουμενιγκε από την μια και 10 πιτσιρικαδες Μαραντονα ααπό την αλλη. Για την ιστορία ο Μαραντόνα νικήσε και στον "επαναληπτικό".

Ακολουθησαν πολλα μουντιαλ (σόρρυ αλλα βγαινει πιο ευκολα το μουντιαλ απο το Παγκοσμιο Κυπελλο) απο τότε. Περάσαν και τα χρόνια. Σχολειο - πανεπιστημιο - στρατός - δουλεια - οικογενεια - παιδιά, η φυσική κατάληξη κάθε άντρα. Με μια σταθερή αξία! Καθε 4 χρόνια για έναν ολόκληρο μήνα, να διεξαγεται η απολυτη γιορτή του ποδοσφαιρου. Και εσυ να είσαι εκεί. Έστω και νοητά, μεσω του δεκτη της τηλεορασης να γινεσαι και εσύ κομμάτι αυτής της  γιορτής.

Η παρέα να συγκεντρώνεται στο σπίτι (να δω που θα στειλουμε το παιδί), τα ποτά να κρυώνουν, οι μεζέδες να ζεσταινονται, οι θεσεις στον καναπέ να είναι συγκεκριμενες, η παρεα να χωρίζεται στα 2 διαλέγοντας αντίπαλο και το ματς να ξεκινάει. Μια ιεροτελεστια της παρέας που έχει εξελιχθει σε μυσταγωγια!

Καλή αρχή λοιπόν να εχουμε σήμερα μάγκες μου και ας κοιτάξουμε να το απολάυσουμε γιατί για το επόμενο θα πρεπει να περιμενουμε αλλα 4 χρόνια!!!

Υ.Γ. Στοιχηματικά εκτός από κατι λίγα που εριξα για νικητες ομίλων στην 3αδα Γαλλια-Βελγιο-Ισπανια και σε σκορερ διοργάνωσης τους Λουκακου και Φρεντ, δεν σκοπευω να ασχοληθώ σοβαρα. Εκτός κι αν εμφανιστει καμια ευκαιρία. Αλλα γενικά θα το πάω εντελώς χαλαρα το θεμα στοιχήματος ετσι ώστε να απολαύσω τους αγωνες όσο δυνατον καλυτερα και χωρίς αγχος. Καλη μας απόλαυση!
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου