Ενδιαφερον της Ντορτμουντ για τον Praet της Αντερλεχτ


Ο νεαρος Dennis Praet ο οποιος θεωρειται το next best thing του Βελγικου ποδοσφαιρου
O 20χρονος ταλαντουχος επιθετικος μεσος, θεωρειται αυτη την στιγμή ως ενας απο τους κορυφαιους φερέλπιδες ποδοσφαιριστες της γηραιας ηπέιρου και πολλα ευρωπαϊκα clubs οπως η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λιβερπουλ και η Αρσεναλ να ενδιαφερονται για την αποκτηση του.

Τις τελευταιες μέρες εμφανιστηκε ενδιαφερον για την αποκτηση του Praet και απο την μερια την Μπορουσια Ντόρτμουντ, με τον Γιουργκεν Κλοπ να θελει να ενισχυσει την ομαδα του μετα απο μια δυσκολη σεζόν.
Εχοντας χασει τον νεαρό Μαριο Γκετσε απο την αντιπαλο Μπαγερν Μοναχου, η Ντορτμουντ δεν μπορεσε να δυσκολεψει τους Βαυαρους στην διεκδικηση του τιτλου της Μπουντενσλίγκα και δεν μπορεσαν επισης να επαναλάβουν το κατόρθωμα της προηγουμενης ηρωϊκης σεζόν στο Champions League μιας και αποκλειστηκαν φετος στην προημιτελικη φάση.
Αντιμετωπίζουν επίσης και μια αβεβαιοτητα όσον αφορα την παραμονη του μεσου Marco Reus στην ομαδα και μπορει να ειναι ο Praet ο πιθανος αντικαταστατης του σε περιπτωση που επιβεβαιωθει η φημη που θελει την Μπαρτσελόνα να κανει κρουση για την αποκτηση του.  
Η Ντορτμουντ εχει αποδειξει ότι δίνει ευκαιριες σε νεαρους ποδοσφαιριστες να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και το στυλ παιχνιδιου του Praet φαινεται να ταιριαζει στα μεσοεπιθετικα πλανα που εχει στο μυαλο του ο Κλοπ για την επόμενη σεζόν.

Παρτε μια μικρη γευση απο το ταλεντο του Βελγου πιτσιρικα:

Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου