Τότεναμ και Λίβερπουλ θελουν τον Ισμαήλ Αζαουί, το παιδι θαυμα του Βελγικου ποδοσφαιρου

Ποιος είναι ο Ισμαήλ Αζαουί;
Η Τότεναμ φέρεται να ενδιαφερεται εδω και καιρο για το παιδι θαυμα του Βέλγικου ποδοσφαιρου, Ισμαήλ Αζαουί αλλα δεν εχει ανακοινωθει ακομα ουτε καποια επίσημη πρόταση ουτε καποια απόσυρση ενδιαφέροντος.

 Μία πηγη αποκάλεσε πριν ενα μήνα την επικείμενη μεταγραφή του στους Λονδρεζους  σίγουρη, αλλα τίποτε παραπάνω δεν ακούστηκε από τότε. Η Daily mail υποστηρίζει ότι τα "σπιρουνια " ακόμα επιδιώκουν την μεταγραφή του,  αλλα στο παιχνίδι μπήκε εδω και λίγο καιρό και η Λίβερπουλ



Πιο συγκεκριμενα η εφημερίδα έγραψε:
"Ακόμα ενα ταλέντο απο την Αντερλεχτ, ο Ισμαήλ Αζαουί αναμενεται να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Τότεναμ, παρ'ολο το ενδιαφερον της Λίβερπουλ για τον 16χρονο εξτρεμ το τελευταιο διάστημα".
Νωρίτερα, μέσα στον μήνα, αρκετες πηγες ανέφεραν ότι ο Αζαουί έχει ήδη συμφωνήσει να μεταγραφει στην Τότεναμ. Η Tribal Football αναδημοσιευσε ενα δημοσιευμα απο βελγικα μέσα οπου ο Jean Kindermans υπευθυνος  της ομαδας νέων της Αντερλεχτ δήλωσε: "Εχουμε ακουσει ότι η Τοτεναμ ενδιαφερεται για τον Αζαουί, και είναι στο χερι του παιχτη να αποφασισει τι θα κάνει. Εμεις θα στενοχωρηθουμε πολυ αμα φύγει αλλα δεν μπορεις να συγκρινεις αυτη την απώλεια με εκεινη του Adnan Januzaj για την Μαντσεστερ πριν λίγα χρόνια."

Όπως και στις περισσότερες περιπτώσεις 16χρονων, δεν εχω δει προσωπικα τον Αζαουί  να παίζει ένα ολοκληρο 90λεπτο. Δεν εχει κανει ακόμα το επίσημο ντεμπουτο του με την 1η ομαδα της Αντερλεχτ ενω δεν παιζει και σε καποιο ανταγωνιστικο πρωταθλημα Νέων Under 17. Aλλα αυτο που εχουμε δει είναι αυτο το υπέρoxo χάιλαιτ απο ενα παιχνιδι ομαδων Under 16 όπου σκοράρει ενα απιστευτο γκολ. Ειναι ο παιχτης του Βελγιου με την φανελα Νο19. 

Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου